torstai 23. kesäkuuta 2016

Shoppailua ja räppiä

Tiistaipäivä valkeni pilvisenä, ja heräilykin kesti normaalia kauemmin nihkeän kuumasta huoneesta. Ehdimme juuri ja juuri hotellin aamupalalle. Eilispäivän lenkkareiden upotustestien ansiosta Konstan kengät olivat edelleen läpimärät. Pojat olivat kerrankin yhtä mieltä ostoksille lähdöstä. Kun meidän hotellistamme vielä katkesi netti useammaksi tunniksi, oli päätös helppo tehdä.

Äiti ei ihan ehtinyt tosin tiedustella, mihin kannattaisi suunnata, joten hän kysyi hotellin aulasta seuraavaa suuntaamme. Ranskankieliset kauppakeskuksen tai aseman nimet eivät tosin meitä hirveästi valaisseet, koska kartan kirjoitusasut olivat kovin erilaiset. Muutaman kerran nimet selostettuaan, respan äijä piirteli meille karttaan ruksin.

Painelimme metrolla Les Hallesiin, jossa risteili paljon metro- ja junalinjoja. Meillä oli hieman hankaluuksia löytää ylös kauppakeskukseen, vaikka tiesimme sen olevan miltei suoraa päällämme. Viihdyimme urheilukaupassa yli tunnin valitsemassa uusia lenkkareita ja haaveilemassa uusista nappiksista. Vihdoin ja viimein olimme valmiit, ja Konstan jalkoja koristivat kuivat lenkkarit.

Koska kello kävi jo iltapäivää, käväisisimme syömässä ja lähdimme taivaltamaan takaisin hotellille. Illalla piipahdimme vielä läheisellä aukiolla kuuntelemassa räppikonserttia, jonka sulosointuja saimme ihastella hotellihuoneessakin puolille öin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti