maanantai 22. heinäkuuta 2019

Altailta outletiin ja ilmaismatka takaisin aurinkoon!


Neljän tähden hotellimme on loistoyllätyksiä täynnä, kuten tänään meille jälleen varmistui. Sen lisäksi, että meillä on omat vastaanottovirkailijamme, jotka odottavat vain yhteydenottoamme shampoon loppumisesta ja ruokatilauksista lippuvarauksiin, he aikatauluttavat elämäämme mukavin yllätyksin. Ei ihme, että tämä Disneyn nurkilla sijaitseva hotelli onkin loppuunmyyty monta viikkoa eteenpäin. 



Aamupäivän mellastimme uudella altaalla vesilentopallon merkeissä. Saimme seuraamme myös espanjalaisvahvistuksen, joka pelasikin Konstan kanssa puolisen tuntia verkolla. Jumppaohjaaja yritti houkutella turisteja ryhmäänsä varttaan vetreyttämään, mutta tällä kertaa äiti katsoi parhaaksi tehdä altautumisen ennen hikijumppaan joutumista. Kasperin mielestä äidin olisi kannattanut valita toki jumppa 40 asteen helteessä, sillä hän olisi saanut ilmaista jääkylmää juomaa jumppailun päätteeksi. Samalla juomaa olisi voinut yrittää salakuljettaa meille viikareille. 




Pienen välipalahotkaisun jälkeen läksimme tarkemmin tutustumaan hotellin tarjontaan. Ensin meille tarjoiltiin snackpalasiksi pieniä sipsipusseja, hedelmäsalaattia, meheviä suklaakeksejä, värikkäitä muroja, Tropicana-mehuja, jugurttia sekä kahvia ja teetä. Porsastelumme jälkeen meidät riiviöt teljettiinkin sitten keskenämme lapsiparkkiin, jonne Janne kirjasi meidät ystävällisesti ja hävisi hyvin nopeasti paikalta. Tässä olisi taas yksi huoli-ilmoituksen paikka!



Aikuiset mennä retostelivat takaisin herkkujen äärelle ja höpöttelivät niitä näitä sillä välin, kun me saimme väritellä, pelailla puhelimilla ja Xboxilla sekä katsella elokuvia. Äiti ja Janne saivat juuri ja juuri meidät takaisin, sillä Jannen epäselvä käsiala aiheutti hieman hämmennystä papereita täytellessä. Meillä kävi hirmuinen tuuri, kun juuri meidän perheellemme osui palkinnoksi (ilmeisesti hyvän käytöksemme, varsin reippaan herkuttelumme, pitkän pinnamme ja uskomattoman arpaonnemme takia) uusi viikon lomamajoitus täällä samaisessa kohteessa käytettäväksi muutaman vuoden aikana sekä hotelliketjun ainaisjäsenyys muuallakin maailmassa yli 7200 eri kohteessa. JEEEEEE – olemme SUPERinnoissamme jo nyt! Äiti näki jo silmissään välkehtivät Meksikon rannat sekä Malediivien hiekat, jonne aikuiset ovat keskenään suuntaamassa syksyllä. Jannekin lataili jo uutta Appia puhelimeensa salasanan taakse, jotta meille selviäisi, mitkä kaikki edut meille olisi loppuelämäksemme tulossa.

Voitonhuumassa Konsta talletti ylimääräisiä murojaan äidin käsilaukkuun ja äiti hukkasi jonnekin hotellialueen karttamme, joten jatkossa tuskin enää löytäisimme edes alueelta ulos. Pääsimme jotenkin kuitenkin kompuroitua takaisin autoomme ja murkinoimaan kunnon Wendy`s-ruokaa lähimaastosta. Hyväksi havaittu taktiikkamme oli tehdä viisi tilausta neljän voimin, jolloin onnistumisprosenttimme olisi suuri ja nälkäriidan kertoimet mahdollisimman pienet. Janne oli voimaantunut viiden dollarin pekonitarjousateriastaan niin, että hän pyysi äitiä tuomaan yllärijuomaa mukiinsa. Violetin kupliva juoma oli Jannellekin yllättävä käänne, ja hemaiseva maku sai kuitenkin hänet pyörtämään valintansa.

Pienoiskokoinen Lake Buena Vistan Factory Outlet -maailma kutsui meitä seireenien tavoin. Tunti sulkeutumisaikaan kirvoitti meissä aikamoisen laukkaajapesueen ja ehdimmekin kiertää koko alueen nopeasti läpi. Sisäisen shoppailijansa irti päästänyt Janne löysi jälleen alusvaatteita itselleen ja me muut tyydyimme merkkailemaan mieliimme paikkoja, joissa seuraavina päivinä kävisimme. Conversen valtaisat tarjoushyllyköt saivat päämme sen verran pyörälle, ettemme olisi mitenkään ehtineet sovittaa kaikkia kenkäihanuuksia. Ostimme lohdutukseksi jättisäkit karkkia. Kuinkahan paljon ylikiloja uskallamme käsimatkatavaroissamme kuljettaa?



Illalla ravustelimme uusilla uima-altailla pimeyden turvin. Me muut pystyimme vallan hyvin uiskentelemaan höyryävässä poreallasliemessä, mutta Jannella oli vaikeuksia päästä istumaan lihasopan keskelle. Palaneet hartiat aiheuttivat kummia huokailuja, mutta kukaan ei antanut hellyyttä tai sääliä Jannelle. Kävimme myös saunassa, jossa oli 40 astetta lämmintä eikä löylyvettä. Se oli mielenkiintoinen kokemus!

Uinnin jälkeen tietysti grillimaisterimme loihti possupihvejä ja lisää hodareita. Iltapesujen jälkeen yritimme painottaa Kasperille, että hänen pitäisi nukkua omassa sängyssään, sillä viime yönä hän löytyi olohuoneemme sohvalta keskellä yötä. Toivottavasti tunkeilijoita metsästävä Janne ei jonain yönä taklaa häntä. Ei olisi myöskään ensimmäinen kerta, kun Kasperin ja Jannen yölliset seikkailut (=sekoilut) kohtaisivat. Kasperia omaan huoneeseen palautettaessa Konsta istuskeli tyytyväisenä omalla pedillään kikatellen ja täysin pöppöräisenä Linnean kuorsatessa viereisessä sängyssä.

Kauniita unia taas yhden onnellisen, ihanan ja yllätyksellisen päivän jälkimainingeissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti