torstai 18. kesäkuuta 2015

Lähtövalmisteluja Intiaan

Näin torstai-iltana Intiaan lähtöön on aikaa enää yksi yö ja päivä. Päätimmekin jännityksissämme valvoa äidin ja keskeneräisten pakkausten harmiksi illalla puoli yhteentoista. No, eiköhän sitä äiti ehdi huomennakin runtata rinkan ja meidän reppumme kasaan ennen koneen lähtöä.

Päivällä teimme yhteisiä (ja viime tipan) matkavalmisteluja: kävimme ostamassa mukaan vielä "hieman" matkaeväitä ja vedenkeittimen, lisää laastarointitarvikkeita ja lääkkeitä sekä ottamassa kopioita passeista ja viisumeista. Konsta olisi halunnut matkaan myös paahtoleipää, mutta sitä ei äiti ostanut. Sen sijaan Konsta tuhlasi mummun antaman matkarahansa jo Suomessa. Nyt on sitten Konstan Roskaukoilla seuraa Mutanteista täällä kotona sillä aikaa, kun Konsta lomailee kaukomailla.

Äiti kiristeli hieman hampaitaan, kun me halusimme näin sadepäivän kunniaksi Vantaan Superparkiin viilettämään tylsien matkajärkkäilyjen sijaan. Pitäisi kuulemma Kasperin vielä parturiinkin ehtiä ennen matkaa ja kirjastosta pitäisi käydä bongaamassa joitain matkaoppaita. Superparkissa me kuitenkin painelimme juustomontuista kiipeilyseiniin viitisen tuntia sillä välin, kun äiti kirjoitti matkasta paitsioon jäävälle isille to do -listaa meidän lomailujemme ajaksi. Lista onneksi mahtui kauppakuitin taakse, joten eipä huolta siitä, etteikö isi ehtisi listalla olevia asioita toteuttaa... Samalla äiti viestitteli Konstan kummitädin kanssa kiperistä matka- ja pakkausvinkeistä. Onneksi pääsemme kummitädinkin kanssa Intia-seikkailuihin, sillä tällä 2 viikaria + 2 naista -yhdistelmällä suuntaamme matkaan.

Huomenna onkin sitten kuplivan kiemurteleva päivä, sillä lentokentälle suuntaamme vasta iltasella kuuden aikoihin. Matkareittimme tulee kulkemaan Helsinki-Vantaan uumenista Sveitsiin, jossa nukumme yön yli ja jatkamme matkaa aamulla Mumbaihin. Onneksi pysähdymme niinkin pitkäksi aikaa Sveitsiin, jossa tavoitteena on ostaa Kindereitä. Tuleehan se Kinder-muna miltei lähimaastosta...

1 kommentti:

  1. Kummitäti kuittaa Mumbain siskonpedistä ja lupaa Konstalle Intiasta löytyvän sekä ranskalaisia että paahtoleipää! Kulinarismin kiemurat siis siltä erää kunnossa. Samaan hengenvetoon kummitäti epäilee eväsmatkalaukun nähtyään (siis eväsMATKALAUKUN, ei -repun), ettei ulkoruokintaan päästä vielä aikoihin...

    VastaaPoista